Mutasd be tevékenységedet kérlek, maximum 3 mondatban. Mi a küldetésed?

Pályafutásom során számos informatikai fejlesztési és kutatási tevékenységben szerzetem tapasztalatot, amelyek során sokféle nézőpont szerint szemlélhettem a körülöttem lévő világot. A küldetésem, hogy fejlesszem magamat és az arra nyitott embereknek tudást adjak át, hogy ezáltal egy kicsit jobb hellyé váljon a környezetünk. Úgy gondolom, hogy a tudás, a tudásátadás és az önfejlesztés az egyik olyan út, amely lehetőséget ad az emberiségnek a békés, fenntartható életre.

Hogyan és kb. Mikor ismerkedtél meg a TED/TEDx rendezvényekkel?

Több mint 10 éve halottam egy nagyon meggyőző és elgondolkodtató előadást Al Gore-tól az USA korábbi alelnökétől a klíma trendekről. Ezt követően több előadást is megnéztem és ezek meggyőz, hogy ennek a műfajnak fontos helye van.

Mit jelent számodra a TED/TEDx?

A szabad, érdekes gondolatok mindig fontos részét képezték az emberiség fejlődésének. Úgy gondolom, hogy a TED/TEDx sorozat pont azt a formátumot hozza, amely segítségével különböző társadalmi rétegekhez jutnak el teljesen küldönböző témák, ezzel segítve az emberi szellem felszabadítását, fejlődését.

Melyik előadást várod legjobban (a sajátodon kívül) a TEDxNagykanizsán?

Mindegyik előadás nagyon ígéretes és nehéz választani, de talán Dr. Tóth-Kaszás Nikoletta előadását várom a legjobban, hiszen tudom, hogy remek előadó, azonban ilyen közegben és témában még nem hallottam megnyilvánulni. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog egybecsengeni az előadása a saját tapasztalatimmal.

Kivel osztanád meg a TEDx-élményt az ismerőseid közül, miért vele?

Mindenkivel, aki szereti;) Komolyra fordítva a szót úgy gondolom, hogy minden korosztálynak tartogat tanulságot az előadás attól függetlenül, hogy ismerem-e vagy sem…

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.